The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Crveni tepih je pun inspiracije za frizure, bez obzira da li želite puštenu ili podignutu kosu, sa razdeljkom sa strane ili vezanom kosom u pundju. Od Rijaninog polu – dignutog repa do Džidži Hadid retro talasa, ove stilove možete lako napraviti same i da u novogodišnjoj noći zablistate.

 

 

Ovo su najbolje frizure poznatih dama, savršene za svaki dogadjaj tokom ovih praznika!

 

   1. Kada je reč o frizuri za novogodišnju noć, ne možete pogrešiti sa glamuroznim talasima sa strane poput Džidži Hadid.

 

   2. Rijana sa polu – dignutim repom izgleda predivno, još ukoliko imate lokne ova frizura će biti savršena.

   3. Glumica Kejt Mara je svoju frizuru ukrasila biserima. Aksesoar za kosu može svaku frizuru da učini još lepšom, pogotovo kada je novogodišnja noć u pitanju dodaci za kosu su obavezni!

 

   4. Najbolji način da osvežite svoju LOB frizuru jeste da prebacijte kosu na stranu baš kao Hejli Boldvin. Ne samo da će vam promeniti stil, već će i kosi dati volumen.

 

   5. Da li i vi mislite da ako imate piksi frizuru da je ne možete stilizovati na drugačiji način? Razmislite ponovo. Glumica Kejti Holms se odlučila na „wet look“ , prebacila je kosu na stranu i zalizala unazad.

 

 

   6. Ovo je primer da trake za kosu nisu samo za školske devojčice: crvena traka za kosu koju je Rita Ora dodala svom konjskom repu.

 

   7. Ukoliko ste umorni od ovogodišnjih trendova, ugledajte se na Emili Ratajkovski kojoj je inspiracija look 60 – tih.

 

   8. Selena Gomez na je dokazala da je neuredna pundja uvek pravi izbor. Stilista Marisa Marino je pevačici  napravila neurudnu nisku pundju, a šiške je prebacila unazad i pričvrstila uz pomoć ukosnice.

   9. Pričvrstite svoje prirodne lokne u niski rep za jednostavan party look, poput Jare Šahidi.

 

   10.Ako ste kao i mi, onda nikada niste videli pletenicu koja vam se nije dopala, uključujući i pletenicu Kamil Kabelo. Njen stilista je njenoj kosi dodao teksturu tako što je napravio blage talase, vezao kosu u niski rep i napravio pletenicu. Jednostavna i super frizura!

 

 

   11.Kada nosite rep tokom praznika, onda ga učinite još privlačnijim kao Serena Vilijams.

 

   12.U slučaju asimetričnog boba kao što nosi Nikol Kidman, naglasite frizuru noseći je ravno, jer ova frizura sam po sebi nije dosadna i savršena je za svaku priliku.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.instyle.com  

Komentari: