The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

SHAGGY CUT je stepenasto ošišana kosa koja je svoju popularnost stekla tokom sedamdesetih godina, a sada se vraća na velika vrata.

 

Ono što je savršeno kod ove frizure jeste to da savršeno stoji na svakoj dužini i teksturi kose, a itekako može da transformiše vaš izgled. Ova lepršava slojevita frizura se lako održava, a posebno će je voleti dame koje vole messy izgled bez posete frizeru.

Slojevito ošišana kosa je najbolja za postizanje volumena, pa je damama sa tanjom kosom shaggy cut pravi izbor. Dame koje imaju prirodno talasastu ili kovrdžavu kosu, nekoliko slojeva biće dovoljno kako bi postigli pravi efekat shaggy frizure, dok će za ravnu i tanku kosu biti potrebno nekoliko dodatnih rezova.

Ovako ošišana kosa je izbor koji će da olakša prelaz iz kraćeg boba ili loba u nešto dužu frizuru. Isprobajte ovaj stari klasik krojen prema vašem obliku lica i mi vas inspirišemo!

 

 

 

 

 

 

Foto: www.pinterest.com

Komentari: