The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Dosta žena ima problem sa kosom, kao što je perut,  suva i tanka  kosa, i sve to najčešće dovodi do opadanja kose. Kako bi izbegli ove probleme, potrebno je da vodimo računa o našoj ishrani, koje preparate koristimo i kako negujemo kosu, ali i to nekada nije dovoljno. Kosa jednostavno i dalje bude loša i opada.

 

Ako imate isti problem, definitivno možete da probate sami da napravite prirodni preparat za brži rast kose od crvenog luka. Crveni luk je veoma efikasan i učiniće da vam kosa bude sjajna i zdrava. Luk je veoma koristan sastojak koji igra veoma važnu ulogu u poboljšanju rasta kose. Luk sadrži vitamine i minerale koji su izuzetno hranljivi za vašu kosu i kožu glave.

Stavite u blender ili sokovnik  2 do 4 glavice crvenog luka. Izblednirajte i u tu smesu dodajte 1 kašiku meda i dobro promešajte. Nanesite smesu na kosu i na teme glave. Masirajte teme neko vreme i nakon toga ostavite da deluje oko pola sata. Miris je veoma jak, ali svakako vredi. Posle ovog tretmana operite kosu normalno. Potrebno je da tretman ponovite 2 do 3 puta mesečno i videćete neverovatne rezultate.

 

 

 

Komentari: