The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Lepota ove punđe je u tome što je napravite za svega par minuta, a može da stoji od jutra do večeri. Takozvanu SOKNA PUNĐU sve češće viđamo kod mnogih poznatih dama kada žele da imaju urednu i elegantnu frizuru.

Dok poznatim damama kao što su Reese Witherspoon ili Jennifer Lopez pomažu najbolji frizeri, mi vam otkrivamo kako vi možete da je napravite brzo i lako.

Jedini uslov za ovu punđu jeste duga kosa. Izbegavajte da je pravite kada vam je kosa sveže oprana, najbolje je posle drugog ili trećeg dana, jer tada nije toliko svilenkasta i lakše se pravi.

Za ovu trendi frizuru iskoristite soknu koju vam nije žao da bacite, isecite donji deo ispod pete. Gledajte da gornji deo ostanje što duži kako bi punđa bila deblja. Spoljne rubove zarolajte dok ne dobijete oblik debele gumice za kosu. Dalji postupak kako da napravite sokna punđu pogledajte na slici ispod.

 

 

 

 

Foto: www.pinterest.com

Komentari: