The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kako bi izgledale lepo i negovano trudimo se da pravilno negujemo našu kožu. A jeste li se nekada zapitali da li negujete vašu kožu pravilno? Često, pokušavajući da učinite dobro za vašu kožu, vi napravite i po koji pogrešan korak.

Pogledajte u nastavku gde najviše grešite i na šta treba da obratite pažnju kada je pravilna nega kože u pitanju.

   #1 Odlazite u krevet sa šminkom

Najčešća greška koju žene prave jeste kada ne uklone šminku pre odlaska u krevet. Na ovaj način se začepljuju uljne žlezde i tako skladište šminku u vaše pore koje postaju veće. Takodje, onemogućujete regenerisanje kože tokom noći što ubrzava pojavu znakova starenja.

   #2 Ne menjate često jastučnicu

Kada koristimo jastučnicu neko vreme, ona postaje puna našeg prirodnog ulja i stare kože što svakako nije pogodno za našu kožu. Dovoljno je da je menjate jednom nedeljno i najbolje je da koristite svilenu ili satensku jastučnicu.

   #3 Preterano koristite proizvoda za negu lica

Ukoliko preterano koristite sredstva za negu lica možete naneti više štete nego koristi vašoj koži. Možete oštetiti površinski sloj sebuma  i tako uzrokovati dodatne probleme sa kožom, kao što je iritacija, bubuljice, bore i sl.

   #4 Cedite bubuljice

Brzo, ali veoma loše rešenje kada se pojave bubuljice. Cedjenjem bubuljice, pritiskao kožu sa strane i tako možemo pojačati upalu, napraviti ožiljke ili proširiti infekciju.

 

 

 

Komentari: