The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Megan Markl i Princ Hari su se verili. Mi obično ne tračarimo o privatnim životima poznatih osoba, ali ovo je preveliko, a da ne pomenemo ... samo u prolazu.

Glumica koja će uskoro biti deo Kraljevske porodice- editovala je veb sajt o životu, stilu I modi, pod nazivom “The Tig”, skoro tri godine, zajedno s glumcima iz američke TV emisije “Suits”. Dakle, kada su u pitanju stvari kao što je moda i lepota, ona se svakako razume. Zato smo istraživali po internetu kako bi saznali neke od njenih najvećih tajni za lepotu koje morate pročitati odmah.

Čak je I odala tajnu svoje  ljubavi prema nezi lica, i čudan trik zbog kojeg se uvek vraća istom kozmetičaru. Želite li znati više i proizvode koje ona voli koristiti?

# 1: Pet minuta za lice

Volimo ovu ideju - u suštini jedan brz način da namestite svoju šminku ujutro, za koju Markl kaže da je savršen. Koji je trik? Ne nosi podlogu. Sve što treba učiniti je staviti  "Touche Eclat" odnosno hajlajter olovku, uvijene trepavice, zatim maskaru, labelo i malo sjaja za usne. “To je moj omiljen look", rekla je za magazine “Allure”.

# 2: Tajna dugih trepavica

Uvek trazite najbolji način da vaše trepavice izgledaju duže i punije? Markle se zaklinje u Revitalash serum za rast trepavica, a sada i mi.

# 3: Moć VELIKOG tretmana lica

Kada je u pitanju nega lica, Megan Markl se kune u damu koja je zadužena besprekornu kožu mnogih zvezda, Nikola Džos. Kada je govorila o njenim omiljenim tretmanima, zvezda je otkrila da je Džos njena omiljena jer "bukvalno masira tvoje lice u ustima!" Ludo, zar ne? "

Takođe je o njoj pisala na njenoj veb stranici “The Tig”, rekavši: "Nikola ima predivnu i opuštajuću energiju tako da samo biti u njenom društvu ima terapeutski efekat."

# 4: Flip za kosu

Trazite novi način da namestite kosu? Markle ima savet nazvan "flip flip", koji ona voli da radi kada joj je kosa nemirna. "Kada mi je kosa loša i deluje teško, moj frizer na setu mi nagne glavu napred i onda naprska malo “Oribe” sprej za osvežavanje kose, pa mi onda vrati glavu natrag I tako mojoj kosi da malo volumena", rekla je za “Birchbok”. Ovo mora da se proba.

# 5: Osmeh

Postoji jedan konačni savet koji volimo a nema nikakve veze sa šminkom ili proizvodima. Zvezda kaže da "svi izgledaju lepši kada se nasmeše." I u potpunosti se slazemo.

Izvor: www.byrdie.co.uk

Komentari: