The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kada nam Victoria Beckham daje beauty savete, mi slušamo! Naime, nedavno je izjavila za magazin „Net-a-Porter“ i otkrila da se tajna njene besprekorne i lepe kože krije u kuhinji.

„Mislim da ne shvatamo koliko je važno voditi zdrav život sve dok ne postanemo stariji. Tek onda shvatimo koliko je važno da koristimo zaštitne kreme, da pijemo dosta vode, da unosimo vitamine i da jedemo zdravo“, objašnjava Beckham. „Posećujem dermatologa u Los Anđelesu koji se zove Dr. Harold Lancer i on je neverovatan. Poznajem ga godinama, on se brine o mojoj koži“, rekla je Beckham. „Imala sam stvarno problematičnu kožu i on mi je rekao da moram da jedem lososa svaki dan.“

„Takođe posećujem Amelia Freer (nutricionista) i mogu da kažem da sam toliko toga naučila o zdravoj ishrani. Moraš da jedeš prave stvari, treba da jedeš zdrave masti.

Jesti lososa svaki dan vam se svakako čini kao skupa opcija, ali je zapravo naučno i dokazano da je riba veoma dobra za našu kožu. Losos i druge masne ribe su bogate omega 3 masnim kiselinama i vitaminima A i C. Studija objavljena u jednom evropskom magazinu za dermatologiju je pokazala da oni koji su jeli ribu i povrće imali znatno manje akni od onih koji nisu. Postoje i druge studije koje su takođe pokazale da vas losos može zaštititi od akni.

Dakle, ako želite lepu kožu kao Victoria Beckham, jedite više ribe, odnosno lososa kako poručuje Dr. Lancer.

 

 

 

Komentari: