The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ovu masku preporučujemo svima koji imaju problematičnu kožu. Maska čisti mitisere, akne I lojne čepove koji se stvaraju u lojnim kanalima lica od nagomilavanja izumrlih ćelija kože, isušuje masnu kožu, sužava proširene pore na licu. Takodje otklanja crvenilo I čini kožu mekom I čistom.

Rezultat koji možete očekivati je fenomenalan I već posle prve upotrebe videćete promene.

Ova maska nije za sve tipove kože, isključivo je za masnu, problematičnu kožu I kožu sa preteranom pigmentacijom. Nije preporučljiva za osetljivu I suvu kožu.

Za pripremu ove maske potrebno vam je:

 

  1. 1 jaje I
  2. Papirni ubrus ili salveta.

 

Odvojite belance od žumanceta. Umutite ih posebno. Prvo nanesite umućeno belance na očišćeno lice. Natapkajte lepo I posle toga na lice polepite salvete, a prethodno salvete iscepkajte kako bi imali otvor za oči I usta. Ukoliko vam ostane belanceta, možete ga dodatno namazati preko salvete, samo nemojte previse mazati iz razloga što se suši dugo. Ostavite masku 20 – 30 minuta da odstoji dok se belance potpuno ne osuši.

Kad se osuši salveta će postati tvrda, otklonite tako što ćete naglo povući od lica. Nakon toga, umijte se I namažite lice žumancetom da hidrirate I omekšate kožu. Sačekajte 10 – ak minuta I ponovo se umijte. 

 

FENOMENALNA MASKA ZA MASNU KOŽU LICA

 

 

 

 

 

Komentari: