The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Hidrolati, često nazivani i cvetne vodice su nusprodukti destilacije biljnog materijala pri poroizvodnji eteričnih ulja. U kozmetičke svrhe ih koristimo kao prirodne tonike ili kao vodenu fazu u izradi krema, gelova, emulzija i maski. Takodje, mogu se koristiti i u kulinarstvu i u terapeutske svrhe.

Hidrolat lavande je jedan od najboljih prirodnih hidrolata je savršeno neguje svaki tip kože. Zbog svojih umirujućih svojstava odličan je za negu najosetljivije kože, odlično hidrira zrelu kožu lica i dovoljno je lagan za masnu kožu. Posebno je dobar za umirenje iritirane i osetljive kože, kao i opekotine od sunčanja. Smanjuje osećaj svraba kod ujeda insekata i neprijatnog crvenila nakon depilacije ili brijanja. Koristi se umesto tonika za lice ili kao vodena faza prilikom pripreme maski ili upotrbe ulja za negu lica i tela.

Hidrolat lavande je odličan ua hidrataciju svih tipova kože zbog uravnotežene pH vrednosti i preporučuje se za svakodnevnu negu.

Hidrolat lavande možete naneti čistom pamučnom vaticom na lice ili ga možete pretočiti u bočicu sa raspršivačem i jednostavno napraskati na lice i dok je koža još vlažna naneti kremu ili ulje za negu.

Pored nege kože, hidrolat će vam pomoći kod razmazivanja kreme za lice i tako uštedeti na količini proizvoda koji nanosite. Takodje, odlično priprema kožu za nanošenje šminke i osvežava kožu tokom vrućih letnjih dana.

Hidrolat možete nanositi dva ili više puta dnevno i na taj način ćete bolje hidrirati kožu i poboljšati njenu elastičnost.

Nakon otvaranja, hidrolat čuvati ispod 20°C, idealno u frižideru. Nemojte vrćati u bocu neiskorišćen hidrolat niti gurati ruke u bocu.

Hidrolat lavande možete nabaviti u BIO marketima, prodavnicama zdrave hrani I bolje snabdevenim marketima, a može se I poručiti putem interneta.

 

 

Komentari: