The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Dobro oblikovane obrve su važne za celokupan izgled lica. Ako su loše oblikovane  I neuredne možete veoma loše izgledati iz razloga što su obrve te koje uokviruju lice I mogu čak prividno promeniti njegov oblik. U par koraka  možete lako da oblikujete vase obrve I da vam budu savršene.

Korak 1

Odredite početak I kraj obrve uz pomoć turpije ili olovke, bitno je da je ravno I dovoljno dugačko. Postavite tako da donji kraj turpije dodiruje nozdrvu I na gore prati nos I drugi kraj turpije se završava kod čela, kod unutrašnjeg dela obrve I to je tačka od koje obrva počinje. 

 

 

Korak 2

Tačku gde se obrva završava odredjujete tako što donji deo turpije postavite kod nozdrve, dalje pratite liniju tako što turpija dodirne spoljnu ivicu oka I završava se kod slepoočnice, odnosno završetka obrve. 

 

Korak 3

Kad odredite dužinu obrve, sledeće što treba da uradite jeste da označite luk iznad spoljašnje ivice vašeg irisa I kosti obrve I uklonite dlake ispod njega.

 

Ne zaboravite da oblikujete vase obrve prema obliku vašeg lica.

Savršena debljina obrva je izmedju 6,35 mm I 12,7 mm, u zavisnosti od vašeg lica. Gledajte da obrve čupate nakon tuširanja jer će topla voda omekšati vašu kožu I otvoriti folikulu dlake I tako ćete je isčupati lakše.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.womenshealthmag.com

Komentari: