The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Obrve su onaj detalj koji može drastično da promeni vaš izraz lica. Obrve uokviruju lice i ako su pravog oblika izgledaćete mnogo lepše, a oči krupnije i otvorenije.

Neodgovarajući oblik obrva može pogrešno da istakne vaše lice, odnosno da učini da izgledate ružno.

Obrve mogu da učine da vaše oči ili nos izgledaju veće, manje, šire ili uže, pa čak i da vam lice izgleda nežnije ili oštrije.

Predstavljamo vam mali vodič o tome kako da pravilno oblikujete obrve. Na slici ispod možete videti 6 najosnovnijih oblika obrva i kako mogu da promene ekspresiju istog lica.

Svaki oblik lica i obrva je drugačiji pa imajte u vidu da neki oblici obrva više odgovaraju jednom licu, dok neki oblici obrva više odgovaraju drugom obliku lica.

SITNE OČI

Ovakvim očima najbolje pristaju delikatniji oblik obrva, što znači da treba da budu tanke i da imaju blagi luk.

TUŽNE OČI

Kada su u pitanju tužne oči, obrve treba da izgledaju skoro ravno i da se uvijaju blago naviše, ka slepoočnici i na taj način ćete vizuelno podići oko.

SPUŠTENI KAPCI

Visoko i blago izvijeni luk je najbolji izbor za spuštene kapke i na takav način ćete vizuelno podići kapke.

RAZMAKNUTE OČI

Kada vam je razmak izmedju očiju veliki, najbolji način da vam oči vizuelno izgledaju bliže jeste da olovkom docrtate prednji deo obrva kako bi bile bliže jedna drugoj.

PRIMAKNUTE OČI

Ako su vam oči mnogo blizu, izbegavajte da vam i obrve budu suviše blizu. Unutrašnu stranu obrva malo stanjite, a olovkom produžite krajeve i na taj način će vam odči izgledati udaljenije.

DUBOKO USADJENE OČI

Ako su vam oči blago upale, onda možete sebi dozvoliti da vam obrve budu veće i gušće.

 

 

 

Komentari: