The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Celulit ili pomarandžina kora je posledica loše i nezdrave ishrane. Svaka dama koja drži do sebe treba da pazi šta jede. Telo bez celulita podrazumeva stroga pravila i disciplinu kada je ishrana u pitanju.

Imajte na umu da celulit nije nastao preko noći, pa tako neće ni nestati. Pored ishrane, u borbi protiv celulita je veoma bitno da redovno vežbate I koristite gel protiv celulita.

 

Ovo su namirnice koje morate da IZBACITE iz ishrane:

Napitci kao što su alkohol, kafa, gazirani sokovi I voćni sokovi.

Transmasti koje se odmah gomila kao masno tkivo I to su ona loša vrsta masti.

Slatki šećer u svim oblicima I takav šećer se pretvara u masne naslage.

Previše soli, konkretno natrijuma koji vezuje za sebe molekule vode, što dovodi do zadržavanja tečnosti u organizmu I veće vidljivosti celulita.

Testenine I hleb od belog brašna koji deluju isto kao I slatkiši I šećer.

Masno meso, kao što je slanina, masnija piletina, a posebno preradjevine koje su pored masnoća bogate konzervansima, aditivima I pune su soli I ima dosta estrogena.

Ovakve namirnice DOPRINOSE gojenju I celulitu. Za lepu kožu bez celulita je potrebno da se pomučimo I vodimo računa, ali rezultati će učiniti da se osećamo sjajno I prelepo.

 

 

 

 

 

Komentari: