The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

To je pitanje koje mnogi magazini postavljaju: "Kako Dženifer Lopez ima tako zdravu I svetlucavu kožu"? Sigurno, ona ima dobru genetsku pozadinu  ali, prema poznatoj šminkerki Mari Filips, nega  kože počinje negom celog organizma .

"Ako ne spavate, ne pijte vodu i ne uzimate svoje vitamin, to će  se videti na vašem licu I osetićete u glavi i telu ", objašnjava ona.

Filips je radila sa vrhunskim zvezdama kao što su pevačica i glumica Dženifer Lopez, model Krisi Tajgen, i skoro sa celom porodicom Kardašijan, kako kaže. "Ishrana je ipak br. 1 za kožu, pre bilo čega, bar po meni", objašnjava Filips.

Pored dobre hrane i pravilne hidracije za zdravu, svetlucavu kožu, rutina nege kože je veoma važna. "To je super jednostavno", kaže Filips, "uvek umijte svoje lice pre spavanja i uvek ispoštujte svoju rutinu za negu kože, koristite vašu kremu ujutro i uveče."

I "ako imate teško iritiranu kožu", Filips vas savetuje da "brzo odete kod dermatologa."
Nakon što operete svoje lice, ona objašnjava da bi trebalo "početi sa uljem, zatim koristiti serum, nakon toga kremu za oči I na kraju hidrirajte kožu." I kada jednom udjete u svoju rutinu, najvažnija stvar za pripremu kože pre nekog izlaska na primer, je vreme. "Dajte sebi oko dva sata da dodjete sebi, počanite sa tuširanjem. Uradite dobar piling i koristite proizvode koji neće ukloniti vlagu Dozvolite još vremena za masažu lica i uvek uključite maske (tečne ili one koje se suše) za lice i oči. Takođe, dok se tuširate, nanesite piling za telo I osećacete se jako luksuzno! "
Kada pripremite kožu, vreme je za šminkanje. Filips ima raznovrsne proizvode u svojoj torbi, od brendova kao što su BECCA, Kriolan, Ben Nie, Tom Ford, Kevin Aucoin, Shiseido, Cle de Peau, Koh Gen Do, AmorePacific, Dr. Perricone MD i La Mer. "Zaista, opsednuta sam svim ovim proizvodima", kaže ona. "Sve sam ih isprobala, i kompletno svi su mi dostupni svakog dana!"

Da bi osigurali da vaša koža uvek izgleda sveže, Filips savetuje "da u uvek koristite  tečnu podlogu, puder ili korektor, a zatim puder u prahu. Puder će fiksirati šminku takvu kakva jeste, zato se uverite da je apsolutno savršena pre nanošenja praha. "
Međutim, održavanje tog besprekornog tena zahteva povremena popravljanja šminke tokom celog dana. "Zavisno od toga gde ste, proverite šminku svakog sata ", kaže ona. "To je sve sto možemo da uradimo da se osiguramo da nam koža bude što je više moguće svežija."
I da bi se osigurali rezultate, Filips naglašava zlatno pravilo šminke – što manje to bolje, kad je u pitanju šminka. "Uvek možete da dodate više. Nikad nemojte da preterujete sa bilo čim, jer kada je stavite, trebace vam puno vremena da se vratite, skinite je i uradite sve ispočetka", kaže ona.
Da biste poboljšali kožu ali bez preterivanja, pratite Filipsovu  tajnu kad su u pitanju šminka I nega.

Iako se čini da obilje proizvoda i tretmana mogu dati  zapanjujuće rezultate moramo voditi računa koju šminku koristimo , Filips nas podseća da se ne radi o nekom magičnom proizvodu koji čini da makeup stoji duže ili da izgleda bolje, to je samo  prava nega kože I zdrav život.

 

 

 

Izvor: www.wmagazine.com 

Komentari: