The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Najveći neprijatelj svake žene su celulit i strije! Celulit ili pomorandžina kora su nagomilana voda, masti i ćelijski otpad. Najčešći uzrok stvaranja celulita je nazdrava ishrana kao što su masna i pržena hrana, slatko, takodje i alkohol, pušenje, ali i genetika, spor metabolizam, hormosnki poremećaji i nedostatak aktivnosti.

Ukoliko želite da poprilično smanjite vidljivost celulita i strija možete da probate sa prirodnim preparatom koji ćete sami napraviti. Inače, kada je celulit u pitanju, imajte na umu da je potrebna velika upornost i dosta vremena da dobijete vidljive rezultate.

Preparat koji je veoma je delotvoran, možete sami napraviti kod kuće, a sastoji se od razmarina i alkohola. Ipak, savetujemo da se pre korišćenja preparata posavetujete sa lekarom.

Potrebni sastojci:

  • 1 grančica svežeg ruzmarina, lišća i cveća,
  • Medicinski alkohol (za rane – 96%),
  • Staklena tegla.

Priprema:

U teglu iseckajte ruzmarin na manje delove. Prelijte ruzmarin sa alkoholom do vrha i dobro zatvorite teglu. Ostavite na tamnom mestu 15 (ili više) dana da odstoji. Nakon 15 dana procedite smesu i držite je na tamnom mestu.

Primena:

Smesu koristite na mesta na kojima se javio celulit ili strije, tako što ćete nežno masirati i na taj način ćete ublažiti vidljivu pomorandžinu koru.

Ova smesa vam takodje može pomoći i kod bolova ili grčeva u nogama i kod proširenih vena.

 

 

 

Komentari: