The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pripremite se za proleće uz smoothies koji su odlični za detoksikaciju vašeg organizma. Vaše telo vremenom akumulira toksine i otrove, koje u vaše telo ulazi preko hrane, radnog okruženja, vazduha i raznih proizvoda.

Detoksikacija je veoma važna i ona može pomoći vašem telu da se oslobodi toksina na prirodan način, dok istovremeno daje vašem telu mogućnost i da se odmori i oporavi.

Jednodnevna smoothie detoksikacija je odlična za vaše telo. Isprobajte neo od smoothies-a koje smo izdvojili. Pored toga što su veoma ukusni, mogu vam veoma pomoći.

 

Smoothie sa đumbirom

Benefite đumbira svi dobro poznajemo, a o njegovoj lekovitosti su napisani mogi tekstovi. Ukoliko đumbir iskombinujete sa cimetom dobićete napitak koji savršeno deluje protiv svih upala i virusnih infekcija. Đumbir će savršeno očistiti vaš digestivni trakt.

Potrebni sastojci su:

1 komadić đumbirovog korena,

1 kafena kašičica cimeta,

1 šaka mladog spanaća,

1 šolja čiste vode.

Sve sastojke i izblendati u blenderu.

 

 

Zeleni smoothie

Sve što je zeleno, mora da je zdravo, zar ne? Otvorite svoj frižider i izvucite iz njega sve što imate u zelenoj boji. Evo jednog od pregloda za zeleni smoothie:

Potrebni sastojci su:

¼ krastavca,

1/2 šake mladog zelenog spanaća,

½ avokada,

2 listića sveže nane,

½ jabuke,

nekoliko kapi limuna. 

Sve sastojke i izblendati u blenderu.

 

Slatki smoothie – umesto slatkiša

Ovaj smoothie će zadovoljiti i najveće slatkoljupce, dovoljno je hranljiv, idealan je za popodnevnu užinu, a možete ga i zamrznuti i tako napraviti ukusan i zdrav sladoled.

Potrebni sastojci su:

2 zrele banana,

1 supena kašika kakaa,

5 svežih urmi,

Biljno mleko po ozboru (sojino, bademovo, pirinčano…),

¼ avokada.

Sve sastojke i izblendati u blenderu.

 

 

 

 

Komentari: