The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Po preporuci nutricionista musli se preporučuje za doručak zbog kvalitetnih sastojaka i svakako će vas držati sitim duže vreme. Musli je uvek odličan izbor ukoliko želite da izgubite višak kilograma.

Musli je bilo koja kombinacija žitarica, sušenog voća, orašastih plodova i semena. Obično se služi saniskim sadržajem mlečne masti, jogurtom ili sokom od pomorandže.

Musli sadrži složene ugljene hidrate koji se sporo oslobadjaju i održavaju stabilan nivo šećera u krvi. Ako musli sadrži i jezgrasto voće, daje nam i kvalitetne masti, a ako se jede sa jogurtom, kao izvor belančevina, predstavlja izbalansiran obrok koji vašem organizmu daje sve što je potrebno za predstojeći dan. Svakako za vaše zdravlje, doručak je veoma bitna stavka. Doručak treba da na daje energiju i dokazano je da utiče na smanjenje telesne težine.

Musli možete i sami da napravite od sastojaka koji su vam dostupni: ovsene, ječmene, pšenične ili ražane pahuljice (organske), med ili smedji šećer, sveže voće, sojino ili kravlje mleko, jezgraste plodove..

Za doručak musli je uvek pravi izbor.

 

 

 

 

 

Komentari:

TAKOĐE ZANIMLJIVO!