The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Maskara je svakako jedan od obaveznih makeup proizvoda koji apsolutno svaka dama koristi. Maskara upotpunjuje ceo izgled, ističe oči i čini da izgledate zavodljivo. Ipak, kako i ostale proizvode, tako i maskaru morate da znate kako pravilno da nanesete.

Šminkeri imaju isprobane i pravilne tehnike kada je reč o nanošenju maskare. Verovali ili ne, tehnika nanešenja maskare je veoma važna jer može vizuelno da promeni veličinu vaših očiju i da pravilno definiše vaše trepavice.

U nastavku pogledajte kako pravilno da nanesete maskaru.

#1 Temeljno obrišite četkicu

Koristite maskaru na sobnoj temperaturi jer se grudvice stvaraju u hladnoj okolini. Izvucite pažljivo četkicu i višak maskare kružnim pokretom obrišite o ivicu ambalaže.

#2 Koristite uvijač za trepavice

Obavezno, prvo uvijte trepavice pa nakon toga nanesite maskaru. Na taj način vam se trepavice neće lomiti i ispadati.

#3 Koristite češalj za trepavice

Gotovo svaka dama nanosi maskaru više puta kako bi bile gušće. Ukoliko nanesete više od jednog sloja maskare i trepavice će se najverovatnije slepiti. Kako bi ih razdvojili i savršeno oblikovali koristite češalj za trepavice. Jednostavno, ako ste primetili da ste preterali sa maskarom, rasčešljajte trepavice.

#4 Nanosite maskaru od korena

Kako bi postigli pravi efekat, maskara se mora nanositi od korena. Ukoliko niste savladali ovu tehniku, ponovo razmislite. Nanošenjem maskare od samog korena će učiniti da vam trepavice izgledaju gušće. Jednstavno podignite kapak prstom i blago pritisnite četkicu na koren trepavica i vucite prema vrhu.

#5 Koristite bazu za maskaru

Korišćenjem baze, trepavice će vam biti duže i imaće veči volumen. Baza za maskaru se na trepavice nanosi pre maskare.

 

Komentari: