The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Zadatak bronzera je da oblikujete vase lice možete da potamnite ten. Uz pomoć bronzera možete da istaknete najlepše delove lica I da prikrijete nedostatke.

Bronzer bi trebao da bude bar dve nijanse tamniji od boje vašeg tena, pa ako ga nanesete pogrešno možete dobiti suprotan efekat I da izgleda ružno. Zato u početku, dok ne steknete iskustvo koristite malo svetlije nijanse.

Bronzer se ne nanosi na celo lice, nego na čelo, jagodice, nos i bradu. Pri nanošenju nemojte preterivati, neka se šminka stapa tako da nemate vidljive linije i da se boje na licu slažu.

Ukoliko niste sigurni kako da nanesete bronzer, nije teško, naučite i vi u samo 3 koraka.

Korak jedan:

Bronzer stavljate na lice posle nanošenja baze, korektora i pudera, ali pre rumenila. Možete da koristite bilo koju vrstu četke koja vam se dopada. Predlažemo vam četku sa mekom, kratkom dlakom.

Korak dva:

Kad nanosite bronzer, vi zamislite da crtate broj 3 na licu i tako nanosite. Bronzer bi trebalo da ide duž linije kose/gornji deo čela, odmah ispod obraza i ispod vilice.

Korak tri:

Laganim pokretom prelazite četkom tako da ne ostane vidljiva linija.

 

Ovo je za nas žene odličan trik da izgledamo savršeno svaki dan i u svakoj prilici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.abeautifulmess.com

Komentari: