The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Na modnim pistama šminkeri su se više odlučivali na mračniju i preciznu šminku. Opcije su bile beskrajne. Pogledajte u nastavku koji su mekup trendovi za jesen 2017.

Sve boje na očima

Poslednji trend je da šminkeri kombinuju odvažne I jarke boje na kapcima. Sada, više nego ikada, šminkom I jakim bojama možete doći do izražaja.

 

Neuredne usne

Šminkeri su namerno želeli da modeli imaju neuredne usne. Mogli smo da vidimo izbledele čak I umrljane karmine. “Ovim usnama izražava seksualnost jer izgleda kao da ste poljubili nekoga”, rekao je Val Garland, jedan od poznatijih šminkera.

 

Tamne usne

Naredne sezone, tamne usne će biti u trendu. Na modnim pistama su najviše bile zastupljene tamnije nijanse crvene I ljubičasta.

 

Neobične crne senke na očima

Crno se uvek vraća u modu, ali se ove sezone na malo drugačiji način. Na modnim pistama smo mogli da vidimo veoma neobičnu I jedinstvenu šminku. Šminkeri su se odlučivali da crnu senku nanose malo drugačije. “ Neprofesionalnost je dosadna. Želimo da budemo jedinstveni I buntovniji” rekao je poznati šminker Tom Pecheux.

 

Izražene donje trepavice

Na modnim pistama donje trepavice dolaze više do izražaja. Šminkeri su sa donjim trepavicama uspeli da dobiju efekat koji je bio seksi I uvrnut u isto vreme.

 

Pastelne nijanse senki

Šminkeri su birali najdelikatnije nijanse u boji – jorgovan, koralna, bebi plava.

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.allure.com

Komentari: