The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ako si dama koja voli da prati trendove onda si na pravom mestu. Predstavljamo makeup trendove za sezonu proleće/leto, izaberi svoje favorite, isprobaj ono što te najviše privlači i pripremi se za proleće. Mi smo izdvojili ono što vam je potrebno da budete u trendu!

#1 Šljokice

Tokom Nedelje mode mogli smo da vidimo koliko su makeup artisti bili opsednuti sa šljokicama. Mogli smo ih videti na kapcima, čak i na usnama.

#2 Prirodan look

Koža bez mane koža i prirodan look su u trendu ove godine.

#3 Moderan cat eye look

Tradicionalni ajlajner look je više za sezonu jesen/zima, dok za proleće/leto, cat eye look podižemo na viši nivo. Grafički oblici na spoljašnjim uglovima očiju ćemo vidjati naredne sezone.

#4 Karmini od ružičaste do boje trešnje

Letnje nijanse karmina koje će biti u trendu su sjajne ružičaste boje i nijanse crvene boje, od koralne do boje trešnje.

#5 Draping

Konturisanje uz pomoć rumenila smo takodje dosta vidjali na modnim pistama. Šminkeri su umesto konturisanja koristili tehniku drapinga tako što su rumenilo koristili na jagodicama i na spoljnjem uglu oka.

#6 Elektro – pop šminka

Ovo je idealan letnji trend. Ako nešto ostavlja utisak, onda su to nesvakidašnje boje na očima, poput pink, narandžaste i morsko ili tirkizno plave. Dakle, što bolje, svetlije i upadljivije! Probudi umetnika u sebi!

 

 

 

 

Izvor: www.vogue.co.uk

Komentari: