The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Cara Delevingne, Penelope Cruz, Brooke Shields su neke od poznatih dama koje znamo po njihovim prirodnim, gustim obrvama. Pun izgled obrva je već neko vreme u modi, ističu oči i čine celokupan izgled još lepšim. Predstavljamo vam najefikasniji način koji će pomoći svakoj dami da dobije savršen i pun izgled obrva.

Od šminke vam je potrebno:

  1. Kosa četkica za obrve
  2. Čista četkica za obrve ili iskoristite staru očišćenu četkicu od maskare
  3. Presovani puder za obrve
  4. Gel za fiksiranje

 

#1 Prvo što treba da uradite jeste da sa četkicom pređete preko obrve odnosno da ih očetkate kako bi lepo videli oblik obrve koji želite i da vidite gde su neravnine.

#2 Koristite kosu četkicu i puder da definišete obrve. Popunite obrve tako da izgledaju prirodno, gledajte da uglovi obrva ne budu previše oštri i naglašeni. Dovoljno je da puderom pređete preko obrva.

#3 Ponovo očetkajte obrve kako bi se sjedinila boja i omekšala bilo koja oštra linija.

#4 Na kraju nanesite gel kojim ćete ih fiksirati i dati im sjaj.

TRIK je u tome što kada češljate obrve, na njih nanosite puder koji prelazi na kožu između dlačica u tankim slojevima i na taj način imitira njihov izgled i čini ih vizuelno gušćim.

Šminku za obrve nanosite nakon što ste našminkali celo lice. Na taj način ćete savršeno uskladiti boju i oblik vaših obrva sa ostatkom šminke.

Punije obrve će savršeno oblikovati vaše lice i oči, umanjiće podočnjake i ostale nepravilnosti na licu koje vas brinu.

 

 

 

 

 

Foto: www.elle.com

Komentari: