The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Verovali ili ne, neke od najlepših poznatih dama vole same da se sredjuju i šminkaju. Dokazale su nam da i one imaju posebnu veštinu kada je šminka u pitanju jer uvek izgledaju savršeno.

 

Kako bismo vas ohrabrili i motivisali, dozvolite da vam predstavimo poznate dame koje znaju šta rade.

Imajte na umu da kad god vidite glumicu Belu Torn našminkanu, postoji velika verovatnoća da se sama šminkala. „Uvek sam našminkana, samo znam da to radim“, rekla je Bela Torn nedavno za Yahoo Style. „Dobila sam dermatitis radeći na filmu i ne želim da dozvolim da mi se to ponovo desi. Posebno kada snimamo, oni ne koriste prave proizvode i moja koža je alergična na gomilu stvari. Bar me je to dovelo da postanem mnogo dobra kod nanošenja ajlajnera“.

Pop diva Arijana Grande je bila uhvaćena na delu dok se šminkala od strane svog dečka Mak Milera. S obzirom da ova dama uvek izgleda fenomenalno, verujemo da je tokom godina pokupila ozbiljne veštine kada je šminka u pitanju.

Džena Devan – Tatum je takodje jedna od dama koja ima odličnu makup veštinu i voli da nam to i pokaže. Uvek izgleda savršeno i prelepo.

Zendaja možda ima ugovor sa CoverGirl, ali se više puta sama šminkala za Crveni tepih. Ona je nedavno izjavila: “Moram početi da radim makeup tutorijale“. Na osnovu svog izgleda? Voleli bi, zar ne?

Rouzi Hantington Vajtli je već poznata po tome da je ekspert za šminkanje. Već neko vreme na svom instagram nalogu nam pokazuje svoje veštine.

Kantri zvezda Keri Andervud voli šminku i voli da se šminka. „Verovatno volim da nosim više od prosečne dame – volim dugu kosu i ajlajner. Kada sam na turneji, voli sama da se šminkam. To me opušta“, rekla je nedavno.

Dajana Kruger voli često da nas počasti sefijem bez šminke na svom instagram nalogu, ali se i često sama šminka za crveni tepih. „Kada sam bila model, često sam bila okružena velikim makeup artistima i puno sam naučila od njih“, rekla je Dajana Kruger. „Pokušavam da ne preterujem i da pustim haljinu da odradi veći deo posla“.

Blejk Lajvli je još jedna lepotica koja voli sama da se šminka. „Volim sama da se šminkam i da sama sredjujem svoju kosu za dešavanja“, rekla je za The Cut magazin. Nismo iznenadjeni jer je ova dama i sam svoj stilista. Medjutim, svoje makeup umeće je pokupila iz prve ruke, a ne online. „Kroz snimanja, radim sa mnogo odličnih makup artista. Ovo je moja verzija Youtube – a“, rekla je Blejk Lajvli.

Glavna zvezda serije „Besramnici“, Ejmi Rosum voli sama da se šminka. „Sedela bih kući i kucala na Googlu – kako da našminkam smokey eye. Probala bih i to bi bila katastrfa“ objasnila je. Uglavnom sve što zna naučila je online, preko Youtube tutorijala.

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.glamour.com 

Napravite tepih ili prostirku od starih majica, igrajte se i budite kreativni.

Komentari: