The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Verovali ili ne, neke od najlepših poznatih dama vole same da se sredjuju i šminkaju. Dokazale su nam da i one imaju posebnu veštinu kada je šminka u pitanju jer uvek izgledaju savršeno.

Kako bismo vas ohrabrili i motivisali, dozvolite da vam predstavimo poznate dame koje znaju šta rade.

Imajte na umu da kad god vidite glumicu Bellu Thorne  našminkanu, postoji velika verovatnoća da se sama šminkala. „Uvek sam našminkana, sama znam to da radim“, rekla je Bella Thorne nedavno za Yahoo Style. „Dobila sam dermatitis radeći na filmu i ne želim da dozvolim da mi se to ponovo desi. Posebno kada snimamo, oni ne koriste prave proizvode i moja koža je alergična na gomilu stvari. Bar me je to dovelo da postanem mnogo dobra kod nanošenja ajlajnera“.

Pop diva Ariana Grande je bila uhvaćena na delu dok se šminkala od strane svog dečka Mac Millera. S obzirom da ova dama uvek izgleda fenomenalno, verujemo da je tokom godina pokupila ozbiljne veštine kada je šminka u pitanju.

Jenna Dewan je takođe jedna od dama koja ima odličnu makup veštinu i voli da nam to i pokaže. Uvek izgleda savršeno i prelepo.

Zendaya možda ima ugovor sa CoverGirl, ali se više puta sama šminkala za Crveni tepih. Ona je nedavno izjavila: “Moram početi da radim makeup tutorijale“. Na osnovu svog izgleda? Voleli bi, zar ne?

Rosie Huntington Whiteley je već poznata po tome da je ekspert za šminkanje. Već neko vreme na svom instagram nalogu nam pokazuje svoje veštine.

Kantri zvezda Carrie Underwood voli šminku i voli da se šminka. „Verovatno volim da nosim više od prosečne dame – volim dugu kosu i ajlajner. Kada sam na turneji, voli sama da se šminkam. To me opušta“, rekla je nedavno.

Diane Kruger voli često da nas počasti sefijem bez šminke na svom instagram nalogu, ali se i često sama šminka za crveni tepih. „Kada sam bila model, često sam bila okružena velikim makeup artistima i puno sam naučila od njih“, rekla je  Diane Kruger. „Pokušavam da ne preterujem i da pustim haljinu da odradi veći deo posla“.

Blake Lively je još jedna lepotica koja voli sama da se šminka. „Volim sama da se šminkam i da sama sređujem svoju kosu za dešavanja“, rekla je za The Cut magazin. Nismo iznenađeni jer je ova dama i sam svoj stilista. Međutim, svoje makeup umeće je pokupila iz prve ruke, a ne online. „Kroz snimanja, radim sa mnogo odličnih makup artista. Ovo je moja verzija Youtube – a“, rekla je Blake Lively.

Glavna zvezda serije „Besramnici“, Emmy Rossum voli sama da se šminka. „Sedela bih kući i kucala na Googlu – kako da našminkam smokey eye. Probala bih i to bi bila katastrofa“ objasnila je. Uglavnom sve što zna naučila je online, preko Youtube tutorijala.

 

 

 

 

 

Komentari: