The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

U vremenu u kojem se brzo živi, zaista je izazov da stalno gledamo na vreme. U saradnji sa magazinom „Vogue“, pop zvezda Rita Ora otkriva beauty tajnu o tome kako da svoj svakodnevni look pretvorite u večernji.

Pevačica prvo nanosi sprej za lice (face mist) i nežno utapka sundjerom . Sprej čini da se sve na vašem licu lepo sjedini. Nećete morati ponovo da nanosite podlogu za lice, jer će sprej osvežiti vašu istrošenu šminku.

Nakon toga, Rita Ora konturiše jagodice. Nakon konturisanja, pevačica nanisi hajlajer na gornji deo jagodica, nos i posebnu pažnju posvećuje da naglasi gornju usnu.

Kako bi svoju dnevnu šminku pretvorila u večernju, pevačica uzima crni tečni ajlajner i nanosi na oči i osvežava maskaru.

Nakon toga odlučuje se na crveni karmin sa ružičastim podtonom. Crveni karmin će podići vaš izgled na viši nivo. Najlakši način da transformišete dnevnu šminku u večernju je sa smelim karminom.

 

 

 

 

 

Izvor: www.vogue.com/

Komentari: