The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

I dok se mi trudimo da nam kosa i make-up izgledaju besprekorno, njihov mozak funkcioniše na malo drugačiji način. Da li želite da doživite nezaboravno seksualno iskustvo, pozabavite se sa ovih 5 DETALJA koje svaki muškarac prvo primeti na ženi tokom seksa:

#1 Vašu inicijativu

Ne postoji ništa erotičnije od žene koja se oseća dobro u svome telu. To je prirodni mamac za muškarce i oni mu jednostavno ne mogu odoleti. 

Osim što ženu čini seksepilnom i zavodljivom, opuštenost tokom seksa kao i preuzimanje inicijative muškarci tumače kao snažnu želju da budete s njima i uživate u njihovom društvu. Muškarci obožavaju kada žena zna što želi.

#2 Vaše pokrete

Pokreti su ženino najjače oružje i to od hoda, koketiranja i ponašanja u društvu pa sve do najstrastvenijeg čina. Žensko telo samo po sebi je muškarcima vrlo privlačno, a još kada ono pokretima otkriva strast i zavođenje, ni jedan muškarac u tom trenutku ne može ostati ravnodušan.

Opustite se, priljubite telo uz njegovo i osvojili ste sva njegova čula.

#3 Vaše poglede

Pogled može biti vrlo senzualno i strastveno oružje na koje 'pada' svaki muškarac. Oni opisuju sigurnost, samopouzdanje, užitak, strast i želju za seksom. Pogledi tokom ljubljenja, kao i pogledi na svoje i njegovo golo telo instant su podizači strasti i zato ih svaka žena treba maskimalno iskoristiti.

#4 Vaš dah

Tokom seksualnog odnosa, ono što otkriva istinsko zadovoljstvo su senzualni uzdasi žene koji u trenu mogu uzbuditi svakog muškarca. Uz pomoć uzdaha oni znaju kada su na pravom putu, ali i dokaz kako zaista uživate u njihovim dodirima, poljupcima i muškim čarima. 

Prepustite se strasti i ne ustručavajte se pokazati partneru što zaista osećate tokom strastvenog čina vođenja ljubavi.

#5 Vaš trud

Ako ste pomislile kako muškarce ne zanima vaše donje rublje ili mali trikovi poput depilacije i uređenja intimne zone, onda grešite. Iako su 'zagrejani' za vaše telo, oni itekako primećuju vaš trud da ih impresionirate. To im itekako laska.

Doterajte se i uživajte u čarima strastvenog vođenja ljubavi.

 

 

 

 

Izvor: https://zadovoljna.dnevnik.hr

Komentari: