The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ukoliko vam je stvarno stalo i želite da ga sačuvate pored sebe, sledeći saveti će vam olakšati put do vašeg ljubavnog cilja. 

Uvek pokazujte poštovanje prema njegovim prijateljima.

I u situacijama ako nemate najbolje mišljenje o njegovim prijateljima, morate da ih toleršete i poštujete. Nemojte da ih osuđujete zbog nečega  ili da mu branite da se viđa s njima. Niko vas ne  tera da im budete najbolja drugarica, ali svakako ne treba da ih tretirate kao manje vredne od vas. 

Budite mu podrška u najtežim trenucima.

Lako je biti u srećnoj vezi kada sve ide po planu, ali ako želite da se dokažete kao cura vredna njegove pažnje, budite uz njega u trenucima kada ste mu najpotrebniji. Ako želite da ostanete s njim, moraćete ponekad da žrtvujete svoje vreme kako biste ga utešili i pomogli mu u rešavanju problema.

Ni slučajno nemojte dirati njegov ego.

Slobodno ga zadirkujte zbog nekih sitnica, ali obavezno prestanite kada primetite da mu to  smeta ili ga vređa. Lako je preći granicu između nevinog zadirkivanja i okrutnog vređanja. Izbegavajte niske udarce jer kad jednom povredite njegov ego, teško ćete ga ponovno osvojiti.

Pamtite bitne stvari.

Zaista nastojte da zapamtite bitne stvari u njegovom životu. Ako treba, zapišite ih kako ne biste zaboravili. Naravno da znate kada mu je rođendan i kada vam je godišnjica veze, ali malene se stvari pogotovo broje. Omiljeni desert, najdraža boja, piće koje voli...Što više toga znate o njemu, to bolje!

Dajte mu prostora i zraka.

Ne morate da budete u njegovom zagrljaju svake sekunde svakoga dana. I vama i njemu treba prostora i slobodnog vremena. Nemojte mu nabijati osećaj krivice kada se poželi da izađe s prijateljima ili odgleda utakmicu u miru. Lepo je biti s nekim blizak, ali vam ne treba sijamski blizanaca od kojeg ćete zavisiti.

Ne podcjenjujte važnost sitnica i iznenađenja. 

Ne morate svaki mesec da mu kupujete satove, patike ili slične skupe poklone. Ponekad ga, bez nekog posebnog razloga iznenadite sitnicama koje će ga razveseliti. Ako naletite na njegov omiljeni slatkiš, kupite ga, čisto kako biste mu dali do znanja da volite da ga uveseljavate i da vam je u mislima i kada nije kraj vas.

 

 

 

 

 

Izvor: http://www.cosmopolitan.hr

Komentari: