The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Najpoznatije devojke, koje imaju iza sebe bogato iskustvo, neće vas savetovati loše... Iako su slavne, lepe i uspešne u svom poslu i njima je neko jednom ili više puta srce bilo slomljeno. Eva Longoria, Cameron Diaz, Khloe Kardashian, Teylor Swift i Alexa Chung imaju za vas SAVETE kako da se nosite sa slomljenim srcem nakon rastanka!

Eva Longoria

"Imala sam loše veze, da. Ali me nisu činile lošom i agresivnom osobom. Ne funkcioniše sa ovim tipom? Ništa, funkcionisaće sa drugim. Ne morate da postavljate krst na sebe i vaš život: sigurno ćete naći sreću."

Khloe Kardashian

"Okupirajte sebe u potpunosti! Tako da nemate vremena čak ni da razmišljate o nečemu drugom. Sedeti na kauču u zagrljaju sa čašom vina – nije najbolja opcija. Bolje da idete negde sa svojom porodicom ili prijateljima."

Cameron Diaz

"Znate, kada su mi prvi put slomili srce, bila sam uplašena, koliko može da boli. A onda sam shvatila: ja sam srećna što znam kako se voli. Bolje je da doživite ovaj bol hiljadu puta nego da se nikad više ne zaljubite."

Teylor Swift

"Započnite potpuno novi život. Sa novim navikama. Da li ste zvali telefonom svog dečka pre nego što odete na spavanje? Zaboravite! Najbolje je da razgovarate celu noc sa svojim prijateljicama. I onda odjednom shvatite da ste srećni. Ne odjednom, naravno. Ali sigurno ćete shvatiti. "

Alexa Chung

"Uradite nešto, samo nemojte seći kosu. Znam da su mnoge žene posle rastanka krenule u frizerski salon - navodno simbolizuje novi život. Ali verujte mi, sada niste u poziciji da donosite takve odluke. Zapamtite ne dodirujte kosu!"

 

 

 

 

 

Izvor: www.zenskimagazin.rs

Komentari: