The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Nema negiranja da se svi osećamo bolje tokom sunčanih letnjih dana. Naše raspoloženje je na zavidnom nivou i iznenada je prihvatljivo sedeti u bašti i uživati u hladnom pivu u 12 popodne. Ali čini se da sunce možda ima još jedan dobar efekat na nas dame.

U novom istraživanju otkriveno je da su žene seksualno aktivnije tokom juna, jula i avgusta.

Aplikacija Eve analizirala je podatke od 1.27 miliona korisnika i utvrdila da je većina žena prijavila porast seksualne aktivnosti u toku letnjih meseci, čak za 12 posto. Korisnici aplikacije treba da prijave svoje svakodnevno zdravlje, što uključuje i informacije o njihovom seksualnom životu.

Podaci pokazuju da su žene prijavile da imaju 41,5% seksualnih odnosa u letnjim mesecima, 38,8% u jesenjim mesecima, 36,8% u zimskom periodu i 35,8% u proleće. Štaviše, tokom letnjih meseci, većina žena je takođe prijavila porast u količini orgazma koje su doživile i opisale su seks koji su imale kao "prilično dobar".

Pa, šta nas čini tako seksualnim tokom leta?

Korisnička anketa otkrila je da žene žele više seksa tokom leta jer se "osećaju lepše" i zato što provode mnogo više vremena "polu gole".

Međutim, letnji seks dolazi sa posledicama. Prema "Marie Claire", nezaštićeni seks je najčešći u letnjim mesecima, što dovodi do povećanja broja mladih žena koje imaju seksualne infekcije na jesen.

 

 

 

 

Izvor: www.zenskimagazin.rs

Komentari: