The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Volimo da pratimo modne trendove, da ocenjujemo šta nam se svidja, a šta ne. Pravilo je da ako obučete kvalitetnu garderobu, za koju morate da izdvojite više novca, možete da izgledate kao milion dolara. Medjutim, nije baš tako. Za dobar izgled nije potrebno mnogo NOVCA.

Ovo su NAČINI koji će vam pomoći da sa skromnim budžetom kreirate stajling i da se svi za vama okreću.

Crno je uvek rešenje. Kad nemate dovoljno novca, crna garderoba je odličan izbor, jer najbolje skriva oznake nedovoljnog budžeta.

Komadi od kože i veštačkog krzna mogu da utiču da izgledate savršeno. Kožna jakna je komad odeće koji svaka moderna devojka mora imati u svom ormanu.

Kaputi su uvek moderni, tako da izvucite iz ormana svoj stari omiljeni kaput i dajte ga na hemijsko čišćenje, izgledaće kao nov.  Možete ga nositi ponovo uz, recimo, novi moderan šal.

Birajte jednostavne cipele i torbe. Previše šarene ili prepune detalja može da izgleda jeftino.

Farmerke su uvek u modi i idu uz sve. Farmerke možete iskoristiti onda kada ne znate šta da obučete.

Medjutim, ključ modernog izgleda se krije u modnim dodacima. Za odevne predmete je bitno da su udobni, od zdravih materijala, a po dodacima i nakitu će se prepoznati koliko ste u trendu.

Izaberite jedan efektan komad nakita i istaknite ga. Izaberite jednostavnu odevnu kombinaciju i uz pravi nakit, vaša garderoba će izgledati skuplje.

Pored svega, možda jedna od bitnijih stvari jeste pravilno držanje. Ispravite ledja i dok sedite i kada hodate. Kontrolišite svaki pokret. Kako god se obukli uz pravilno držanje izgledaćete lepše i puni samopouzdanja.

 

 

Komentari: