Zima je savršeno godišnje doba da nosite šljokice, savršeno se uklapaju u zimsku idilu, a posebno za novogodišnju noć. Svetlucave pantalone, jakna ili bilo koja svetlucava odevna kombinacija će učiniti da u novogodišnjoj noći zablistate.

Odevni komadi od lakovane kože su definitivno must have ove sezone. Na nedavno održanim revijama modni dizajneri su se dosta puta odlučivali na detalje i odevne komade od lakovane kože i sigurni smo da će ovaj materijal dati poseban pečat vašoj odevnoj kombinaciji.

Poznate dame nam poručuju da su kombat čizme definitivno must have ove sezone. Kombat čizme odnosno martinke su nastale 1947. godine i vrlo brzo su postale jedan od najpoznatijih dostupnih čizmica. U poslednje vreme možemo primetiti da ih dosta poznatih dama nosi. Izgledaju odlično, zar ne?

Ništa ne može da upotpuni naš stil koliko dobra torba. One su funkcionalne i imaju dovoljno mesta za sve naše neophodne sitnice koje nosimo svuda sa sobom. Velika, mala, šarena, elegantna ... torba je aksesoar bez kog se ne može.