The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Neke od poznatih dama su dovoljno smele da se same brinu o svom izgledu. One imaju stila i smisla za modu, uvek izgledaju besprekorno i to bez ičije pomoći.

Predstavljamo vam 12 poznatih dama kojima odajemo priznanje za odličan ukus i savršen stil!

#1 Blake Lively

„Imam potrebu za kontrolom i posedujem veliki ego – to je verovatno najiskreniji odgovor“ našalila se Blake i nakon toga se nadovezala. „Jednostavno to volim. Volim dizajn i volim modu i to je način da budem kreativna. U mom poslu moram da budem kreativna. Tako da to nije nešto što mi je strano. Takođe, uživam da mojim drugaricama pravim frizure, da ih šminkam ili da kuvam.“

#2 Erykah Badu

„Ne pravim razliku izmđu onoga što nosim na sceni ili na ulici, to je sve samo moj stil“, rekla je za „Vogue“.“Ne radim sa stilistima i nikada ne planiram šta ću da obučem, to je samo nešto što izaberem u trenutku.“

#3 Olivia Munn

„Ne mogu ni da se obučem sama“, rekla je za „People“ 2012. godine. „Ali jedini razlog zbog koga nemam stilistu, jeste zato što smatram da ću i tu nešto da zabrljam. Lakše mi je da tu grešku prepustim sebi.“

#4 January Jones

“Ne sviđa mi se ideja da plaćam nekoga ko će mi govoriti šta izgleda dobro”, rekla je za magazine “Elle” 2009. godine.

#5 Diane Kruger

“I dalje sama sebe stilizujem. Za crveni tepih često pozajmljujem haljine od dizajnera, smatram da je tako jednostavnije”, objašnjava Diane. “Vratite haljinu I ne morate da se mučite sa šopingom I potragom”.

#6 Kate Moss

#7 Sienna Miller

#8 Diane Keaton

“Volim modu”, rekla je Keaton, poznata po svom jedinstvnom osećaju za stil. “Volim sama da se oblačim.”

#9 Emmy Rossum

“Zato što volim modu I zato što sam plitka”, našalila se Emmy kada su je pitali zašto nema stilistu, “Ne, stvarno je zabavno igrati se sa odećom. Kontaktiram PR ili dizajnere I samo izaberem šta želim I oni mi to pošalju.”

#10 Dita von Teese

“Jedina poznata osoba koju mogu istaći da joj se divim po pitanju stajlinga jeste Diane Kruger, iz razloga što nema stilistu”, rekla je za “Stylist” 2011. godine. “Ona je poput mene, mi same biramo svoju odeću, bez svite.”

#11 Rachel Bilson

“Zaista se sama oblačim. Poznata sam po tome što stavljam ogrlicu u kosi”, rekla je za “Vogue” 2010. godine. “Zabavno je eksperimentisati. Ili uživate u tome ili ne, a ja jednostavno uživam u tome.”

#12 Taylor Momsen

 

 

Komentari: