The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kada su u pitanju načare za sunce, na modnim pistama smo mogli da vidimo najrazličitije i unikatne oblike. Možemo reći da ćemo ove godine imati veliki izbor modela za svačiji ukus.

Izdvajamo vam neke od modela naočara za sunce koji će obeležiti ovu, a i narednu sezonu.

#1 „CAT EYE“ okviri – pomalo retro, ovakav oblik naočara lepo deluju na licu i učiniće da se istaknete u gomili­­. „Cat eye“ okvire smo mogli da primetimo na revijama mnogih poznatih dizajnera kao što su: Louis Vuitton, Laura Biagiotti, Badgley Mischka i Maison Margiela. Od „oversized“ do malih okvira, raznih boja i materijala, „cat eye“ okviri su savršeni za sezonu proleće/leto.

 

#2 Pravougaoni „CAT EYE“ okviri – pored klasičnih „cat eye“ okvira, koji su gotovo svi dizajner prihvatili kao trend, veliku pažnju je privukao i pravougaoni „cat eye“ okvir.

#3 Okviri u više boja – ove godine u trendu će biti naočare u kombinaciji od dve ili tri boje.

#4 Uski i izduženi ramovi – pored „oversized“ okvira, u trendu su i uski i izduženi ramovi koji su inače pokrenuli Instagram influenseri i modeli pout Belle i Gigi Hadid.

#5 Okrugli ramovi – na modnim pistama smo mogli da vidimo nekoliko interesantnih naočara inspirisani čuvenim lenonkama. U svim veličinama, različitih materijala i boja, okrugli ramovi će definitivno ove godine zauzeti posebno mesto.

#6 Spuštene ručke – pored samih okvira, neki od dizajnera su bili malo više kreativni sa ručkama koje su bile spuštene između okvira i ušiju.

#7 Četvrtasti ramovi – za sve one smelije koji vole da izgledaju drugačije, četvrtasti okviri su pravi izbor. Calvin Luo i Angel Chen su neki od dizajnera koji su u svojoj kolekciji imali četvrtaste ramove.

#8 „Oversized“ avijatorke – model naočara koju čini da izgledate cool i odlično stoje sa svim vrstama stakala.

#9 Naočare sa printom, u boji ili sci-fi dizajna – modeli raznih boja i printova ili sci-fi dizajna će svakako biti u trendu. Kreativni dizajneri su učinili da naočare izgledaju posebno i jedinstveno.

#10 Naočare sa cirkonima i kristalima – „blingy“ naočare koje su dizajneri predstavili su potpuno jedinstvene. Glamurozne i očaravajuće prekrivene raznim cirkonima i kristalima.

Pored pomenutih modela, mogli smo videti i još mnogo inspirativnih modela, različitih oblika i boja, naočare u sportskom stilu, sa transparentnim ramovima, kao i stakla naočara koja su u žutoj, braon, pink boji, čak i naočare bez okvira.

 

Dakle, kada su NAOČARE ZA SUNCE u pitanju sezona PROLEĆE/LETO nam donosi veliki izbor i verujemo da će svako moći da izabere model za sebe!

 

 

 

 

 

Foto: https://glowsly.com

Komentari: