Brokoli je ukusno, i pre svega zdravo povrće koje se može spremati na različite načine. Postoji veliki broj ukusnih recepata koji uključuju ovo zdravo povrće. Jedan od njih je i ...
Opširnije

Ako je neko od vas imao prilike da proba na selu pravi domaći pileći paprikaš sigurno ga pamti. Taj pun, bogat ukus se ne zaboravlja. Naše bake su takav paprikaš ...
Opširnije

Palačinke volimo u svakoj kombinaciji, i slane i slatke, i uvek su dobar izbor. Pita zeljanica od palačinki je sočna i veoma ukusna. Interesantno izgleda jer  palačinke ređate ...
Opširnije

Savršen recept za ljubitelje testenine. Paštašuta je italijansko jelo, a naziv potiče od reči “Pasta ascuitta” (suva pasta). Italijani je skraćeno zovu ...
Opširnije

Mosterd rolnice je fantastično gurmansko jelo sa kojim možete iznenaditi svoje ukućane. Ukusne i sočne rolnice, proste da ...
Opširnije

Gulaš je vrhunac uživanja, a posebno kada je spremljen na ovaj način. Kombinacija začina i mesa probudi sva čula i u svakom zalogaju ćete uživati. Za ovaj gulaš je ...
Opširnije

Hrskavi i kremasti kroketi kakve do sada niste probali! Pohovani kroketi od krompira se veoma lako i brzo spremaju. Odlični su kao prilog uz jelo, za doručak ili ...
Opširnije

Kiš se može spremati sa lisnatim ili ručno mešenim prkhkim testom. I naravno, bitna je posuda u kojoj se kiš sprema, ona mora da ima rebraste zidove. Ovaj kiš je od ...
Opširnije

Bečka šnicla je delikates među pohovanim mesom. Bečka šnicla je italijanski specijaltet koji je pod tim nazivom poznat tek od 1900. godine. Ranije su se teleći ...
Opširnije

Brzo se priprema, u svakoj prilici servira, a najbolje od svega je što prilikom pripreme možete praviti improvizacije. Takođe, ako nemate puno vremena a dolaze vam gosti možete ga ...
Opširnije

Francuski krompir svako priprema na neki svoj način, neko stavlja kobasice, neko slaninicu ili šunku. U svakom slučaju je lep i sočan, pravi gurmanluk. Vi možete kombinovati ...
Opširnije
Učitaj još