The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kiš se može spremati sa lisnatim ili ručno mešenim prkhkim testom. I naravno, bitna je posuda u kojoj se kiš sprema, ona mora da ima rebraste zidove. Ovaj kiš je od starog hleba i možemo vam reći da je ukus fenomenalan, a izuzetno se lako i brzo sprema. 

SASTOJCI :

1 vekna starog hleba,

2 jaja,

3oo gr sitnog sira,

1oo ml jogurta,

3 kašike pavlake,

5o ml ulja,

15o gr slanine ili šunke,

so po ukusu.

PRIPREMA :

Uključite rernu na 2oo C.

Isecite hleb na tanke kriške. Na dno, margarinom podmazanog, pekeča poređajte polovinu kriški hleba. Umutite jaja sa pavlakom, uljem i jogurtom i dodajte seckanu šunku ili slaninicu i sir. Posolite po ukusu. Prelijte kriske hleba sa dve trećine fila. Prekrijte fil ostatkom hleba. Preostalim filom prelijte ravnomerno hleb i po želji narendajte kačkavalj. 

Pecite kiš 20~30 minuta dok lepo ne porumeni. 

Ovaj hrskavo, sočni, obrok poslužite sa omiljenom salatom ili jogurtom. 

Prijatno! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: http://milicinakuhinja.blogspot.rs/

 

Komentari: