Ako ne znate da razvlačite domaće kore za pitu ili vas jednostavno mrzi, morati probati ovu katmer pitu sa katmer korama. Testo je slično onom za mantije, razlistano, meko ...
Opširnije

Francuski krompir svako priprema na neki svoj način, neko stavlja kobasice, neko slaninicu ili šunku. U svakom slučaju je lep i sočan, pravi gurmanluk. Vi možete kombinovati ...
Opširnije

Glavni sastojak je krompir u crvenoj čorbici. Njegov ukus je odličan i može se spremati i za vreme posta. Uz domaći hleb, krompir paprikaš je savršen ...
Opširnije

Ova musaka je upravo ono što se ne viđa svaki dan na trpezi a sprema se brzo i lako. Veoma je ukusna I sigurno ćete oduševiti svoje najmilije ...
Opširnije

Galete ili bakin kolač su odlična brza grickalica u momentima kada nemate puno vremena za pripremu nečeg komplikovanijeg. Bez obrzira što se brzo spreme one su jako ...
Opširnije

Tortilje se vrsta meksičkog hleba i obično se pripremaju sa mesom. Sada se služe u raznim delovima sveta a punjenje je raznovrsno. Kada ...
Opširnije

Piletinu se može spremati na razne načine ali je ipak najukusnija u nekom lepom kremastom sosu. Za obradu pilećeg mesa ne treba puno vremena a ni umeća i zato je ona idealna kada ...
Opširnije

Palačinke volimo u svakoj kombinaciji, i slane i slatke, i uvek dobar izbor. Pita zeljanica od palačinki je sočna i veoma ukusna. Interesantno izgleda jer  palačinke ređate ...
Opširnije

Ovo jeftino, jednostavno i brzo posluženje bilo je često u kuhinjama naših majki i baka. I sada su omiljene i svi im se ...
Opširnije

Sa ovim kiflicama ste uvek sigurni, kakve god goste da očekujete. Mogu se puniti sa raznim sastojcima, mogu biti i slane i slatke i uvek će se pojesti u rekordnom ...
Opširnije

Karfiol se na našem tržištu može naći uglavnom od sredine jeseni do kraja zime, ali zahvaljujući plastenicima i staklenicima dostupan je gotovo cele godine. Pohovani ...
Opširnije

Brzo se spremaju, jeftini su i uglavnom imate sve sastojke u kući, svi ih vole i rado ih ručkaju. U njih možete da stavite sve i svašta tako da kombinujete namirnice po svom ...
Opširnije

Ukoliko imate stari hleb ovo je jedan od najbljih načina da ga iskoristite. Punjene prženice su izuzetno ukusne I brzo se spremaju. U ove prženice ide malo pečenice malo suvog ...
Opširnije

Grci vole sir, posebno fetu, pa je on baš zastupljen u grčkoj kuhinji. Tiri znači sir i odatle naziv i ove pite. Oni inače spremaju pite sa više vrsta sita, brze su i veoma ...
Opširnije

Veoma ukusna i laka pita sa mesom. Nije teška za pripremu, a u njoj uživaju svi koji je probaju. Pita sa mesom pripremljena na ovaj način je sočna i ...
Opširnije
Učitaj još