Palačinke volimo u svakoj kombinaciji, i slane i slatke, i uvek su dobar izbor. Pita zeljanica od palačinki je sočna i veoma ukusna. Interesantno izgleda jer  palačinke ređate ...
Opširnije

Brzo se priprema, u svakoj prilici servira, a najbolje od svega je što prilikom pripreme možete praviti improvizacije. Takođe, ako nemate puno vremena a dolaze vam gosti možete ga ...
Opširnije

Francuski krompir svako priprema na neki svoj način, neko stavlja kobasice, neko slaninicu ili šunku. U svakom slučaju je lep i sočan, pravi gurmanluk. Vi možete kombinovati ...
Opširnije

Kiš se može spremati sa lisnatim ili ručno mešenim prkhkim testom. I naravno, bitna je posuda u kojoj se kiš sprema, ona mora da ima rebraste zidove. Ovaj kiš je od ...
Opširnije

Pilav je starinsko jelo koje potiče iz bliskoistočne – turske kuhinje. Pilav je veoma uksno jelo koje i neiskusne kuvarice mogu da naprave. Brzo se sprema, a još brže i ...
Opširnije

Ćufte u sosu prosto privlače svojim izgledom i kombinacijom boja u tanjiru. Savršenog ukusa I ovakva kombinacija začina i povrća probudi sva čula. Od ove mere imaćete ručak za ...
Opširnije

Savršen recept za ljubitelje testenine. Paštašuta je italijansko jelo, a naziv potiče od reči “Pasta ascuitta” (suva pasta). Italijani je skraćeno zovu ...
Opširnije

Tortilja, komad testa koji se filuje sastojcima po želji. Sa spremanjem tortilja uvek možete biti maštoviti koristeći sastojke koje volite. Super izgledaju, pikantne su i extra ukusne. ...
Opširnije

Hrskavi i kremasti kroketi kakve do sada niste probali! Pohovani kroketi od krompira se veoma lako i brzo spremaju. Odlični su kao prilog uz jelo, za doručak ili ...
Opširnije

Bečka šnicla je delikates među pohovanim mesom. Bečka šnicla je italijanski specijaltet koji je pod tim nazivom poznat tek od 1900. godine. Ranije su se teleći ...
Opširnije

Za ljubitelje dobre sarme, dobra vest je da ona ne mora da se pravi samo od kiselog kupusa, Isto tako, sarma ne mora biti isključivo zimsko jelo. Umesto kiselog kupusa ...
Opširnije
Učitaj još