The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Svaka domaćica u svom domaćinstvu ima aluminijumsku foliju. Olakšava nam pripremu, kao i odlaganje hrane. Aluminijumsku foliju možete koristiti i na nekoliko drugih načina koji će vam dosta olakšati život, a u nastavku teksta pogledajte i koje.

   01. Napravite lopticu od folije, pokvasite je i njome očistite zarđale površine.

   02. Ukoliko želite da pripremite hranu bez ulja, stavite foliju na tiganj tako da prekrijete celu površinu I spremite bilo koje jelo u tiganju bez lepljenja I zagorevanja. Takodje, aluminijumsku foliju možete iskoristiti kao improvizovani tiganj ako idete na kampovanje u prirodu. Uzmite granu koja se račva I pravi slovo V I dva kraka spojite sa nekoliko slojeva aluminijumske folije.

   03. Uz pomoć alumijumske folije možete očistiti rdju I prljavštinu sa pegle.

   04. Stavite loptu napravljenu od alumijumske folije u mašinu za veš I ona će ukloniti statički elektricitet sa odeće.

   05. Naoštrite makaze I skinite rdju sa njih uz pomoć folije. Isecite parče folije 10 – ak puta.

   06. Kada peglate, stavite aluminijumsku foliju ispod odeće. Pošto brzo zagreva, vasa odeća će biti opeglana sa obe strane.

   07. Iskoristite aluminijumsku foliju kao poklopac za šerpu. Namestite je preko šerpe I stisnite uz rubove.

   08. Od aluminijumske folije možete napraviti levak tako što ćete presaviti na pola da bude čvršća, a onda urolati u fišek.

   09. Zaštitite vase biljke od insekata tako što ćete postaviti nekoliko komada aluminijumske folije izmedju njih.

 

 

 

Komentari: