The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Većina dama voli da sama radi na svojoj lepoti, da istražuje, isprobava i da čini sve da izgleda lepo i negovano. Za dame koje vole da se brinu o sebi predstavljamo neke od najkorisnijih beauty  trikova koji će vam promeni život.

#1 Nanesite malo sjaja za usne na jagodice umesto hajlajtera

Ako nanesete malo sjaja za usne na jagodice izgledaćete blistavo i sveže. Sjaj za usne nanesite na jagodice i lagano utapkajte na kožu. Odličan trik za one dane kada nemate pruno vremena za sredjivanje.

#2 Ne čistite četkicu maskare o ivicu bočice

Verovali ili ne, trepavice će bolje izgledati kada se rasčešljaju sa debljim slojem maskare.

#3 Ako imate suvu kožu, dodajte ulje za lice u šminku

Pogotovo za dame koje imaju veoma suvu kožu sklonu perutanju ovaj trik će vam mnogo koristiti.

#4 Pričvrstite kosu iza ušiju dugačkim šnalama i prirodno je osušite

Savršen trik za predivne talase. Pričvrstite kosu iza ušiju dugačkim šnalama, prirodno je osušite i bez malo truda dobićete frizuru za svaki dan.

#5 Preparate za kosu stavljajte na mokru kosu

Vaša kosa će biti lepša, lokne definisanije ako preparate nanosite na vlažnu ili mokru kosu.

#6 Proprskajte staru četkicu za zube lakom za kosu i rešite se neposlušne kose

Ovaj trik će rešiti problem neposlušne kose. Poprskajte stru četkicu za zube lakom za kosu i predjite preko „neposlušnih“ pramenova dok se ne stope s ostatkom kose.

#7 Iskoristite šampon za suvo pranje kose za lepšu kosu

Odličan trik koji će učiniti da vam kosa bude postojanija i lepša.

#8 Nakon pranja kose, koristite pamučnu majicu umesto peškira

Kada operete kosu, uvijte je u pamučnu majicu umesto u peškir. Pamuk će sačuvati vašu dlaku i svakako će vam kosa biti zdravija i lepša.

#9 Za karmin otporan na piće

Ukoliko se i vama dešava da vam ostaje otisak usana na čaši, onda iskoristite ovaj super trik. Pre nego što popijete prvi gutalj vašeg omiljenog pića, malo poližite deo čaše na koji ćete staviti usne. Na taj način nećete ostaviti karmin na čaši i samim tim karmin će duže i trajati.

#10 Med za mekšu kožu

Na željeno mesto nanesite malo meda i ostavite da deluje pola sata i nakon toga isperite mlakom vodom. Vaša koža će biti mekša i lepša.

Komentari: