The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Čajevi su odlična pomoć kod mršavljenja zato što neke supstance koje se u njima nalaze mogu pomoći zdravijoj probavi i ubrzanju metabolizma.

#1 Zeleni čaj

Zeleni čaj je jedan od najzdravijih čajeva zbog toga što ima najveću količinu dobrih supstanci kao što su antioksidanti i katehina. Zeleni čaj ima moć da poveća stopu oksidacije masti u organizmu, kontroliše apetit i sprečava nastanak novih masnih naslaga i tako pospešuje mršavljenje bez promena prehrambenih navika.

Zeleni čaj je odličan stimulans koji pomaže vašem telu da brže sagorevate masti. Sadži zanemarljiv broj kalorija pa je zbog toga dijeta sa zelenim čajem nešto što morate probati.

#2 Čaj od kamilice

Čaj od kamilice će vam poslužiti kao pomoć u zdravoj ishrani, uravnoteženom načinu života i postizanju zdrave težine. Odličan je saveznik u mršavljenju zbog toga što je bogat kalcijumom, magnezijumom, kalijumom i vitaminom A. Čaj od kamilice pijte pre svakog obroka, učiniće da se osećate siti, pa ćete i jesti manje. Čaj od kamilice stimuliše probavne sokove koji će pomoći da bolje razgradite hranu, pomaže u izbacivanju toksina iz tela i viška vode iz tkiva.

#3 Čaj od nane

Dokazano je da nana smanjuje žudnju za hranom i na prirodan način kontroliše apetit. Smiruje digestivni sistem i omogućava normalan rad creva i bolje varenje i sprečava zatvor.

Čaj od nane deluje umirujuće na ceo organizam i pun je magnezijuma. Jača imunitet i umanjuje stres i nervozu. Odličan je kod mršavljenja jer sprečava nagomilavanje sala i štetnih stvari u organizmu.

Komentari: