The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kao što svi znamo, med je veoma zdrav. Na više načina nam može pomoći da budemo zdraviji i lepši. Ovo su još 5 načina kako može med da vam pomogne.

1. Lek za grlo

Med je mnogo zdrav i svakako vam može pomoći kad vas boli grlo. Pomešajte med sa čajem od limuna i prirodno se rešite bolova u grlu.

2. Pomoć kod opekotina od sunca

Onda kada dobijete opekotine od sunca med vam takodje može pomoći tako što nanesete jednu kašičicu meda na mesto opekotine. Med će pomoći koži da ozdravi i smanjiti mogućnost guljenja kože.

3. Maska za kosu

Oštećenoj kosi na prirodan način med vraća vlažnost. Pomešajte pola šoljice meda i pola šoljice kokosovog ulja, nanesite na mokru kosu i držite 10 – 15 minuta, nakon toga isperite. Kosa će vam biti mekana i lepa.

4. Tretman protiv bubuljica

Med je odličan protiv bubuljica. Sve što je potrebno jeste da operete lice, nanesete malo meda na bubuljicu, držite 20 – 30 minuta i isperete toplom vodom.

5. Balzam za usne

Za ispucale usne med je odličan. Namažite malo meda na usne i sačekajte par minuta. Ovo je sasvim prirodan lek za ispucale usne koji pomaže, tako da ne morate više kupovati balzam za usne. 

 

 

 

 

 

Komentari: