The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Grejpfrut je citrusno voće, osvežavajuć je i ukusan. Vrlo je bogat vitaminom C, takodje sadrži vitamin A, vitamin B6, kalcijum, kalijum, gvoždje, folnu kiselinu, magnezijum, bakar, fosfor. Ovo je svakako veoma zdravo voće i za mršavljenje može biti opcija koja će baš vama odgovarati.

Jednа polovinа velikog grejpfrutа sаdrži svega 53 kаlorijа. Prosečnа ishrаnа se bаzirа nа unosu od 2.000 kаlorijа dnevno, a ukoliko se unosi previše kаlorijа može dа dovede do gojаznosti.

S obzirom da je veoma bogat vitaminom C, vodom I vlaknima, grejpfrut je odličan za sve koji žele da izgube kilažu. Vitamin C pomaže I poboljšava funkcionisanje metabolizma I na taj način pomaže kod sagorevanje masnoća I kod mršavljenja. Voda I vlakna pomažu u smanjivanju napada gladi.

 

Crveni grejpfrut I med za mršavljenje

Fenomenalan napitak, pored toga što je veoma zdrav, odličan je za mršavljenje.

Sastojci:

  • 1 crveni grejpfrut,
  • Domaći med

Priprema:

Grejpfrut isecite na polai kašičicom pažljivo izvadite pulpu iz sredine. Dodajte med I dobro promešajte u blender, sve dok ne dobijete ujednačenu masu.

Najmanje pola sata nakon jela popijte par gutljaja ovo zdravog napitka I sagorećete preko polovine kalorija koje ste uneli tokom jela. Ovaj napitak uspešno uklanja višak holesterola I normalizuje metabolizam. Pored toga što pomaže kod mršavljenja, pomaže da se očisti I koža.

 

 

Komentari: