The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Dakota Johnson je možda komplikovana ali njena lepota je izuzetno jednostavna. Dakota je poznata glumica i deli sa nama njenu jednostavnu dnevnu beauty rutinu.

 

Dnevna nega kože po sistemu 'Nema frke'.

Ja obožavam prelepa pakovanja krema i obožavam da kupujem brdo krema i kremica i da na kraju ne koristim ni jednu od njih, ja samo volim kako one izgledaju. U suštini imam jednostavnu dnevnu rutinu: ujutru i uveče umivam lice, nanosim dnevnu kremu i preko dana, ponekad i kremu za sunčanje. Trenutno sam u fazonu Lancer produkta.

Apsolutno minimalni make-up

Ako ne moram ja uopšte ne nosim šminku, ako izlazim negde onda samo stavi malo pudera, balzami za usne u boji i maskaru.

Obožavam Sjaj u očima

Ćao ja sam Dakota i ja sam zavisnik od kapi za oči. Obožavam taj osećaj sjajnih očiju, predivan je.

Trik sa maskarom moje bake

Moja baka (glumica Tippi Hedren) me je jednom posmatrala kako stavljam maskaru na oči. Posavetovala me je da držim ogledalo dole nisko i da stavljam maskaru dok gledam na dole, zato što tako možeš da pokriješ dužinu cele trepavice. Naravno da je bila u pravu ona je svetska zvezda, ona je legenda!

Moj trag parfema

Obožavam da nosim parfeme i da ostavim trag parfema za sobom. Predobro mi je kada miris parfema vrati u prošlost istog momenta. Preferiram cvetne mirise i trenutno nosim Gucci Bloom. Moja majka Melanie Griffith je nosila taj parfem celog svog života tako da me on i smiruje.

Moje samopouzdanje

Za moju ulogu balerine Susi u filmu Suspiria trenirala sam oko šest meseci sa fenomenalnim belgijsko - francuskim koreografom Damienom Jaletom.  Inače sam se bavila plesom sve dok nisam napunila 16 godina u jednoj kompaniji u Los Anđelesu tako da je bilo predivno da ponovo pokrenem mišiće. Vežbala sam 6 ili 8 sati dnevno i onda išla na snimanja i onda ponovo vežbala posle. To je bilo iskustvo mog života. Naučila sam da ako mnogo vežbam u stanju sam da uradim svašta sa mojim telom.

Žalim što sam uradila....

Postoji nekoliko tetovaža koja bi želela da nisu više na mom telu. Takođe sam se jedno jutro probudila i poželela da imam šiške tako da sam ih odsekla i odmah zažalila jer mi je trebalo šest meseci da ih ponovo pustim. Nadam se da će ovih momenata biti sve manje u mom životu.


 

 

 

 

 

 

Izvor: www.glamour.com

Komentari: