The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Šiške mogu da učine čuda za vaš oblik lica, dajući mu ravnotežu i simetriju. Veoma je važno da odaberete šiške koje će pristajati vašem obliku lica i potrebno je da budu u skladu sa čelom, bradom i jagodicama.

OVALNO LICE

Ovo je savršen oblik lica i uz ovakav oblik lica možete nositi šiške kakve  želite, možete da se poigrate i izaberite svoj stil. Birajte stil po teksturi kose i gledajte da vam lice izgleda asimetrično.

ČETVRTASTO LICE

Četvrtastom licu najbolje stoje duge šiške u pramenovima. Šiške na strane su takodje dobar izbor. Ravno sečene šiške izbegavajte jer će vam takve šiške dodatno istaći četvrtasi oblik lica.

 

OKRUGLO LICE

Okruglom licu stoje slojevite, malo proredjene šiške i šiške na stranu. Izbegavajte ravne, kratke šiške.

SRCOLIKO LICE

Ako imate srcoliko lice najbolje je da se odlučite na asimetrične, teške šiške koje će omekšati istaknutu bradu. Lepo pristaju i šiške na stranu, ali ne bi trebalo da budu kraće od luka obrva ni duže od ugla očiju.

IZDUŽENO LICE

Šiške koje odlično pristaju izduženom obliku lica su sa razdeljkom u formi slova A na sredini čela sa gustom teksturom preko obrva. 

 

 

 

 

Komentari: