The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Najčešći uzroci neprijatnog mirisa su bakterije. Miris zapravo ne dolazi od samih stopala već od tih bakterija koje se hrane vašim znojem.

Donosimo vam odlične i proverene TRIKOVE koji veoma uspešno rešavaju ovaj neprijatan problem.

#1 Kupka od ruzmarina i žalfije

Žalfija ima antibakterijsko dejstvo i sprečava pojavu atletskog stopala. Ruzmarin je takođe dobar protiv bakterija i gljivica. Ova kupka vam pomaže da se manje znojite što znači i manje bakterija.

Potrebno vam je:

1 kašika suvog ruzmarina

1 – 2 kašike osušene žalfije

1 veliki bokal sa 1l do 1,5 l tople vode

Postupak:

U bokal sa toplom vodom dodajte ruzmarin i žalfiju. Ostavite da odstoji 10 minuta. Potopite noge u kupku i držite 10 – 15 minuta.

#2 Prašak za pecivo i limun

Pored toga što ga koristimo za prirpemanje raznog peciva, prašak za pecivo je jedan od najboljih prirodnih preparata za čišćenje. Takođe, je odlično oružje u borbi protiv neprijatnog mirisa nogu. Pomaže kod neprijatnih mirisa, bakterija i gljivica, a u isto vreme čini vašu kožu glatkom. Povrh svega, limun vašim nogama daje svež miris.

Potrebno vam je:

250 gr praška za pecivo

2 l tople vode

sok od 1 limuna

1 veliki bokal

Postupak:

Sipajte prašak za pecivo u bokal, nakon toga dodajte toplu vodu. Dodajte sok od limuna i potopite noge. Noge potoptljene u kupku držite 15 – 20 minuta.

#3 Sirće

Neki ljudi misle da je miris sirćeta veoma jak. Ali, sirće je odličan način da neutrališete neprijatne mirise nogu. Sa njim pravite posebni kiseli rastvor gde bakterije nemaju šanse da prežive.

Potrebno vam je:

250 ml jabukovog sirćeta

1l do 1,5 l tople vode

1 veliki bokal

Postupak:

U veliki bokal sipajte toplu vodu i dodajte sirće. Potopite noge u kupku i držite ih 15 minuta. Sa kupkom možete tretirati noge dva puta tokom dana.

 

 

 

Komentari: