The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Mnoge poznate dame posebnu pažnju posvećuju svom izgledu kako bi izgledale fenomenalno. Evo kako neguju svoju kožu i šta čine kako bi sačuvale mladalački izgled.

CLAUDIA SCHIFFER

Poznata nemačka manekenka ne samo da pije puno vode, već se I umiva sa vodom. Priznala je da voli da ispere lice sa EVIAN vodom posle čega joj je koža čistija I mekša.

DEMI MOORE

Tajna mladolikog izgleda Demi Moore je dobra nega koja uključuje odgovarajuću hidrataciju. “Hidratacija, hidratacija, hidratacija. Bez obzira koliko je kasno, kada dođem kući, obavezno odvojim vreme da hidriram lice”, rekla je Demi jednom prilikom.

ELLE MACPHERSON & CHRISTINE BRINKLEY

Victoria's Secret modeli otkrivaju kako veruju u redovan piling, kako bi koža izgledala tako besprekorno. Naime, šestdesetogodišnja Christine se zaklinje da je tajna njene savršene kože, svakodnevni piling.

MERYL STREEP

Ova zvezda I dalje izgleda sjajno kao kada je bila mlada. Koja je njena tajna? Organska hrana! Meryl Streep tvrdi da je glavni razlog njene lepe kože, organska hrana.

JULIA ROBERTS

Iako mislimo da glumice vole da se oslanjaju na šminku, Julia Roberts tvrdi da ne nosi šminku svo vreme što čini njenu kožu mladom. Redovno čisti lice I otkriva da nikada ne nosi šminku kada ne radi.

HELEN HUNT & JULIANNE MOORE

Ove dame se zaklinju u zaštitni faktor (SPF). Pogotovo Julianne Moore koja uvek štiti svoju kožu sa proizvodima sa zaštitnim faktorom I voli da se šeta u hladovini radi dodatne zaštite.

EMMA THOMPSON

Britanska glumica obožava da vežba I tvrdi da je baš redovno vežbanje tajna njenog mladolikog izgleda. Redovno ide na pilates I dosta seta, a upravo je to razlog njenog dobrog izgleda.

 

 

Komentari: