The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Bliži nam se dan zaljubljenih, pa smo vam pripremili video tutorijal u kom ćete videti super trik kako da nacrtate fenomenalno srce na vašim noktima uz pomoć vode. Budite drugačiji i jedinstveni.

Sve što vam je potrebno od materijala:

  1. Providni ili bazni lak za nokte,
  2. 4 laka za nokte, (beli, crveni, svetlo rozi i tamno rozi lak),
  3. Malo vode,
  4. Čačkalica,
  5. Pinceta.

Prvo što treba da uradite jeste da namažete bazni ili bezbojni lak i da sačekate da se dobro osuši. Nakon toga, nanosite osnovnu boju koja je bela.

U malu posudu stavite vodu (voda na sobnoj temperaturi), dodajte kap svetlo rozeg laka za nokte, pa kap tamno rozeg, pa kap crvenog i tako ponovite par puta. Uz pomoć čačkalice predjite polako sredinom kruga, kroz centar, tako da napravite oblik srca. Sačekajte da se osuši 1 – 2 sata.

Uz pomoć pincete polako izvadite iz vode i ostavite da se osuši. Na nokat nanesite ponovo bazni ili providni lak  i odmah nanesite vaše srce, namestite tako da srce bude na sredini vašeg nokta i pritisnite blago, kako bi se zalepilo. Odstranite višak i nakon svega, za dodatni sjaj predjite još jednom baznim ili providnim lakom za nokte.

 

 

Uz pomoć video tutorijala pratite korak po korak i sigurno ćete uspeti da učinite vaše nokte neodoljivim i spremnim za dan zaljubljenih. 

 

 

 

Komentari: