The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Svaki dobar make-up započinje sa dobrom podlogom. Korektor i puder imaju zadatak da sakriju vaše nedostatke i učine da izgledate savršeno. Otkrićemo vam nekoliko korisnih saveta koji vam mogu pomoći da to i uspete.

Kada očistite lice obavezno nanesite hidratantnu kremu. Osobe sa suvom kožom ne smeju zaobići hidrantnu kremu pre šminkanja, dok osobe sa masnom kožom treba da ih izbegavaju i da umesto njih koriste laganu hidrantnu tečnost. Jedino takvoj pripremljenoj koži puder će moći ravnomerno da se nanese.

Puder čija nijansa mora biti slična vašoj boji tena, nanesite sundjerom za šminku na srednje delove lica i na bradu. Važno je da sundjer bude blago vlažan, a pider nanosite potezima od unutra ka spolja. Da bi ten izgledao što je više moguće prirodno, sundjerom za šminku tapkajte po licu. 

KAKO PRAVILNO NANETI KOREKTOR I PUDER

Za prikrivanje sitnih nepravilnosti koristimo korektor. Korektor nanosimo na predeo ispod oka u obliku trougla. Tapkajući prstima nanesite tako da obuhvatite taman predeo ispod oka i spoljašnji deo nosa. Kako bi fiksirali podlogu, nanesite puder u prahu koji treba da ima nijansu svetliji od boje tena.  

KAKO PRAVILNO NANETI KOREKTOR I PUDER

Svakako, za lepu i zdravu kožu je najbitnija prava nega. Negujte kožu odgovarajućim preparatima, redovno čistite lice i izbegavajte da odlazite na spavanje sa šminkom na licu.

 

 

Komentari: