The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kakvu god haljinu da nosite veoma je važno da uz nju prilagodite i makeup stil koji će savršeno upotpuniti celokupan izgled. Šminka treba da bude u skladu sa bojama koje se nalaze na haljini. Nemojte nikada da naglasite i oči i usne.

Savršen ten postignite odgovarajućom podlogom. Tečni puder u boji tena nanesite na celo lice sunđerom ili prstima i dobro utapkajte kako bi se stopio sa kožom. Korektorom pokrijte nedostatke, a puderom u prahu matirajte lice kako biste izbegli sjaj i obezbedili postojanost podloge. Ne zaboravite da puder nanesete na dekolte i vrat. 

Uz haljine neutralnih boja odlično pristaje crni ili sivi smokey eyes ili u kombinacijama braon i zlatno ili bronzano– crno. Oči uokvirite ajlajnerom ili tamnim krejonom. Nanesite tamnu senku uz pomoć četkice, od sredine oka ka spolja kako biste dobili efekat "mačkastih očiju". Svetliju boju nanesite na unutrašnji deo kapka i četkicom neutrališite oštre prelaze boja. Veštačke trepavice su pravi hit i ove sezone i idealno pristaju u kombinaciji sa smokey eyes stilom. Na usne je dovoljno da nanesete samo sjaj u boji kože ili mesa.

Uz crne ili pastelne haljine oči našminkajte veoma diskretno sa malo ajlajnera i nežnih boja senki bele, sivkaste ili boje meda, bakra ili nežno roze, a za usne birajte crvene, bordo ili pink roze ruževe. 

Uz malu crnu haljinu odlično ide i smokey eyes sa zlatkastom senkom ili svetlucavi sa malo šljokica na unutrašnjem delu oka. Rumenilo u diskretnim nijansama roze ili boje kajsije nanesite na prirodnu liniju jagodica. 

Haljine jarkih boja roze, crvene, narandžaste,zahtevaju neutralniju i nežniju šminku na usnama i očima. U ovim situacijama nećete pogrešiti ako izaberete senku za oči u istoj boji kao što je i haljina, samo u svetlijim tonovima. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: http://www.novosti.rs

Komentari: