The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Svi volimo da jedemo čokoladu. Većina vode računa da je ne jedu često iz razloga što misle da je izvor šećera, da povećava masti u organizmu i da je loše po zdravlje. Naučno je dokazano da konzumiranje crne čokolade poboljšava zdravlje i metabolizam.

Kada birate čokoladu gledajte da bude ona sa 70% kakao mase, bez dodatka drugih biljnih masti.

Crna čokolada je jedan od najbogatijih izvora antioksidanata. Antioksidansi pomažu u zaštiti slobodnih radikala koji mogu da izazovu rak.

Poboljšava koncentraciju iz razloga što povećava protok krvi do odredjenih delova mozga I tako povećava budnost. Takodje, pomaže I da se opustite.

Nučno je dokazano da redovnim konzumiranjem crne čokolade smanjujete rizik od kardiovaskularnih oboljenja. Iz razloga što sadrži visok nivo flavonoida I služi kao snažan antioksidans, crna čokolada smanjuje rizik srčanih oboljenja.

Visok sadržaj vlakana u crnoj čokoladi učiniće da manje žudite za masnom I kaloričnom hranom!

Crna čokolada pomaže i kod smanjenja bora, izgled kože I utiče na smanjenje celulita. Ova zdrava poslastica takodje I utiče na nivo lošeg holesterola, pomaže kod cirkulacije i poboljšava protok krvi.

Crna čokolada povećava nivo seratonina, hormona sreće u krvi, pa će vas pauza uz kocku čokolade učiniti srenjijima.

Kao u svemu ipak morate biti umereni i ne preterivati da ne izrazovete kontraefekat.

Komentari: