The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Nakit može da upotpuni svaku odevnu kombinaciju I da je učini savršenom. Po nama ovo su neka od pravila na koja morate da obratite pažnju kada je nakit u pitanju da bi izgledali fenomenalno. 

Gledajte da uklopite boje, nemojte nikad preterivati jer previše šareno može da ispadne veoma neukusno.

Onda kad je odeća jednobojna možete se malo poigrati sa šarenijim nakitom, ali ukoliko je odeća u dve boje ili više, gledajte da nakit bude u jednoj boji i to ukombinovano sa odećom. Najbolji efekat može da se dobije uz kontrast boja, svetlija odeća ide uz tamniji ili šareni nakit, ne preterivati naravno, i sa tamnijom odećom kombinujte svetliji nakit, najbolje ide srebro ili zlato. 

 

Odlučite se na jedan komad nakita koje će biti upadljiviji od ostalih, recimo neku običnu ogrlicu sa priveskom i da istaknete narukvicu koja će biti masivna i široka.

Ukoliko nosite srebrni nakit neka vam kompletan nakit bude srebrni.

Nemojte se vezivati za par komada nakita, imajte više kombinacija, budite kreativni, menjajte, kombinujte sami kako se vama svidja, budite drugačiji svaki dan.

 

 

 

 

 

 

Komentari: