The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Glavna zvezda odevnih kombinacija tokom hladnih dana su pleteni odevni komadi. Svakoj kombinaciji daje upečatljiv i raskošan karakter. Raznih boja i modela, pletivo će i ove zime stvarati veoma zanimljive kombinacije.

Odevni komad koji je veoma topao i udoban daće vam jednu sasvim novu dimenziju izgleda. Pletivo možete da uparite sa bilo kojim odevnim komadom, samo morate priprazite na kombinacije boja.

Za večernju varijantu pletivo možete upariti sa midi ili maksi suknjom i obućom na štiklu, dok za dnevnu varijantu pletivo iskombinujete sa farmerkama i patikama. Takodje, dodatni aksesoar vam uvek  može pomoći da iznesete look onako kako želite. S obzirom da je vreme za slojevito oblačenje, pa pletivo možete iskoristiti maksimalno, obucite košulju ispod džempera ili kožnu jaknu preko kardigana što će učiniti da izgledate moderno i urbano.

Pored klasičnih komada kao što su džemperi, suknje i kardigani, ove sezone možete unaprediti stil sa pletenim šalom, kapom ili čak i pončom.

Za koju god kombinaciju da se odlučite nećete pogrešiti. Budite šik i odvažni!

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: www.pinterest.com

Komentari: